Fliegl puskuvaunun ominaisuuksia

Lämpöeristeinen push off vaunu on monipuolinen 

Flieglin kehittämien puskuvaunujen tekniikka perustuu nimensä mukaan materiaalin puskemiseen ulos hydrauliikan avulla. Tämän ansiosta perävaunun painopiste säilyy matalana koko tyhjennyksen ajan, jolloin kuorma voidaan purkaa turvallisesti ja vakaasti missä asennossa tahansa. Matalan toimintalogiikan ansioista voimalinjat tai matalat tilat eivät häiritse kuorman tyhjennystä. Hydraulisesti liikkuva seinä tyhjentää kuorman täydellisesti, jolloin lastaustilaan ei jää myöskään materiaalikertymiä.  

Lämpöeristys mahdollistaa vaunun käytön asfaltin ajossa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kestävän asfalttipäällysteen salaisuus on tasainen jakauma niin lämmön kuin asfalttiraekoon suhteen. Push off tekniikassa asfalttimassa sekoittuu koko tyhjennyksen ajan, jolloin tienpintaan ajettu asfaltti on näin ollen pitkäikäistä ja kestävää.  

Meillä on tällä hetkellä varastossa yksi vuoden 2019 lämpöeristetty Fliegl ASS 372 puskuvaunu. Voimme myös tarjota uusia sekä käytetty vaunuja 2- tai 3-akselisina ja korkeilla vetotappipainoilla. 

Mikäli kiinnostuit Fliegl puskuvaunuista ota yhteyttä puhelimitse Sebastianiin: 0401571466, tai laita sähköpostia info@roikotrading.com.

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@roikotrading.com

Puhelinnumero: 0401571466

Myynti: Sebastian Roiko

Postiosoite: Rantatie 3, 69100 Kannus

Käyntiosoite: Asematie 28 69100 Kannus

UUTTA JUURI NYT

Myynnissä vuoden 2019 Push Off puoliperävaunu. Malli: ASS 372. Ensirekisteröinti 01/2019 ja perävaunu on katsastettu ja rekisteröity Suomessa 10/2022. Sijainti: Kannus, Keski-Pohjanmaalla.

Sebastian Roiko

Luotettava toimija