Afrikan tähteä etsimässä

Roiko Trading on myynyt ensimmäisen kuorma-autonsa Afrikkaan! Kyseinen Mercedes-Benz Actros umpikoriauto lähti Kotkan satamasta Lyypekkiin ja sieltä kohti Kamerunia. Afrikassa on paljon kysyntää myös hieman vanhemmalle rautajousitteiselle kalustolle, jota muualla Läntisessä Euroopassa ei huolita. Afrikan talous kasvaa osassa mantereen maista kovaa vauhtia, mutta kaupanteko on kuin pelaisi sitä kuuluisaa lautapeliä. Jokainen kauppa on kuin kääntäisi pelilaudan nappulaa. Kaikki Afrikan tähden ja rosvosektorin välillä on mahdollista. Tämän kaupan alta paljastui sentään pieni jalokivi. Kuorma-auton myynti ei siis todellakaan tunne rajoja!

Mercedes-Benz vietiin Kotkan satamaan perjantaina. Tämän jälkeen lensimme Hollantiin liikematkalle ja takaisin Suomen kamaralle palasimme tiistaina. Kiirettä on siis pitänyt! Tämänkaltaisia työkeikkoja tulee säännöllisin väliajoin, kansainvälisestä kaupasta kun on kyse.

Olisiko sinun autosi seuraava joka lähtee maailmalle, kenties Afrikkaan?

Kuorma-auton myynti Roiko Tradingin kautta säästää aikaa ja vaivaa. Me markkinoimme kalustoasi verkossa ja Saksan suurimmalla ajoneuvosivustolla Mobile.de:ssä. Palvelustamme veloitamme ainoastaan siinä tapauksessa jos kauppa syntyy ja kulkuneuvolle löytyy ostaja.

Ota yhteyttä joko sähköpostitse info@roikotrading.com tai soittamalla Sebastianille 0401571466 tai Jukalle 0400264433.

Mikäli olet kiinnostunut myytävissä olevastamme kalustosta, käy katsastamassa valikoimamme https://www.roikotrading.com/myytavana/