Betonipumppuauto suoraan töihin

Roiko Trading luovutti asiakkaalle Huhtikuun lopulla ”Pedoksi” nimetyn vuoden 2016 Mercedes Arocs 4445 8×4 pumppuauton Sermacin 46 metrin pumpulla. Auto tuli Suomeen Keski-Euroopasta luotettavalta toimijalta, jonka kanssa olemme tehneet kauppaa vuosien saatossa. Luovutimme auton rekisteröitynä ja katsastettuna, jolloin asiakkaan ei tarvinnut käyttää aikaansa ja vaivaansa katsastustoimenpiteisiin ja sai näin ollen pumppuauton jouhevasti työkäyttöön.

Tämän kokoluokan hankinnoissa on tärkeää että hankintaprosessi aina rahaliikenteestä kuljetukseen ja katsastukseen toimii sulavasti ja että jokainen osapuoli pidetään ajan tasalla prosessin eri vaiheissa. Aikatauluista kiinni pitäminen on myös tärkeää ja tässä tapauksessa Roiko Trading onnistui jopa alittamaan kauppasopimukseen merkityn toimitusajan muutamalla päivällä. Auton teknillinen kunto ja pumpun toiminnallisuus varmistettiin myyjältä myös ennen hankintaa, joten tämän suhteen voitiin olla levollisin mielin.

Mikäli olet kiinnostunut betonipumppuaton  tai muun kaluston hankinnasta ota yhteyttä puhelimitse joko Sebastianiin: 0401571466, Jukkaan :0400264433 tai sähköpostitse info@roikotrading.com.

Oletko hakemassa kalustoa? Ota yhteyttä niin katsotaan sinulle sopiva ratkaisu. Aina on myös hyvä aika pistää omaa kalustoa myyntiin. Jos olet myyntiaikeissa niin ota rohkeasti yhteyttä!