Peto on irti, betonipumppuauto nopealla toimituksella

Betonipumppuauto suoraan töihin

Roiko Trading luovutti asiakkaalle Huhtikuun lopulla ”Pedoksi” nimetyn vuoden 2016 Mercedes Arocs 4445 8×4 pumppuauton Sermacin 46 metrin pumpulla. Auto tuli Suomeen Keski-Euroopasta luotettavalta toimijalta, jonka kanssa olemme tehneet kauppaa vuosien saatossa. Luovutimme auton rekisteröitynä ja katsastettuna, jolloin asiakkaan ei tarvinnut käyttää aikaansa ja vaivaansa katsastustoimenpiteisiin ja sai näin ollen pumppuauton jouhevasti työkäyttöön.

Tämän kokoluokan hankinnoissa on tärkeää että hankintaprosessi aina rahaliikenteestä kuljetukseen ja katsastukseen toimii sulavasti ja että jokainen osapuoli pidetään ajan tasalla prosessin eri vaiheissa. Aikatauluista kiinni pitäminen on myös tärkeää ja tässä tapauksessa Roiko Trading onnistui jopa alittamaan kauppasopimukseen merkityn toimitusajan muutamalla päivällä. Auton teknillinen kunto ja pumpun toiminnallisuus varmistettiin myyjältä myös ennen hankintaa, joten tämän suhteen voitiin olla levollisin mielin.

Mikäli olet kiinnostunut betonipumppuaton  tai muun kaluston hankinnasta ota yhteyttä puhelimitse joko Sebastianiin: 0401571466, Jukkaan :0400264433 tai sähköpostitse info@roikotrading.com.

Oletko hakemassa kalustoa? Ota yhteyttä niin katsotaan sinulle sopiva ratkaisu. Aina on myös hyvä aika pistää omaa kalustoa myyntiin. Jos olet myyntiaikeissa niin ota rohkeasti yhteyttä!

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@roikotrading.com

Puhelinnumero: 0401571466

Myynti: Sebastian Roiko

Postiosoite: Rantatie 3, 69100 Kannus

Käyntiosoite: Asematie 28 69100 Kannus

UUTTA JUURI NYT

Myynnissä vuoden 2019 Push Off puoliperävaunu. Malli: ASS 372. Ensirekisteröinti 01/2019 ja perävaunu on katsastettu ja rekisteröity Suomessa 10/2022. Sijainti: Kannus, Keski-Pohjanmaalla.

Sebastian Roiko

Luotettava toimija