Aktiivista maahantuontia

Roiko Trading tuo tällä hetkellä tiuhaan tahtiin kalustoa maailmalta. Tällä viikolla meille saapui vuoden 2013 Scania R480 imupaineuato Norjasta ja katsastus on juuri nyt työn alla. Kesän ja alkusyksyn aikana olemme luovuttaneet monia eri tyyppisiä kuorma-autoja ja perävaunuja asiakkaillemme ympäri Suomea. Näkemyksemme mukaan onnistunut kaupankäynti ja asiakaskokemus muodostuu sujuvasta kommunikoinnista, sovituista yksityiskohdista kiinni pitämisestä sekä ammattimaisesta ja ripeästä maahantuontiprosessista.

Olemme myös harjoittaneet vientiä Euroopan ulkopuolelle ja uskomme vahvasti että Suomessa on paljon sellaista käyttämätöntä kalustoa, jolle on mahdollista löytää ostaja maailmalta. Hinta näyttelee merkittävää osaa vientikaupassa ja nousee kynnyskysymykseksi etenkin niissä maissa, joissa ostovoima ei yllä Suomen tasolle. Eri puolella maailmaa on myös merkkikohtaisia mieltymyseroja ja teknisiä vaatimuksia, joita painotetaan kaluston hankinnassa.

Mikäli olet kiinnostunut kuorma-auton  tai muun kaluston hankinnasta ota yhteyttä puhelimitse joko Sebastianiin: 0401571466, Jukkaan :0400264433 tai sähköpostitse info@roikotrading.com.

Oletko hakemassa kalustoa? Ota yhteyttä niin katsotaan sinulle sopiva ratkaisu. Aina on myös hyvä aika pistää omaa kalustoa myyntiin. Jos olet myyntiaikeissa niin ota rohkeasti yhteyttä!