CNG kuorma-auto maahantuontuotuna. Nyt painetaan kaasu pohjaan.

Kaasuautojen maahantuontia

Roiko Trading on tuonut viime vuoden lopulla ja tämän vuoden alkupuolella kaasukäyttöisiä kuorma-autoja Keski-Euroopasta. Tänä vuonna maahantuotu Iveco Daily CNG kuorma-auto käyttää polttoaineenaan paineistettua maakaasua. Auto luovutettiin asiakkaallemme katsastettuna ja rekisteröitynä, rahoitus järjestettiin yhteistyökumppanimme kautta. Autojen umpikorirakenteet vaativat uusien määräyksien mukaiset todistukset täällä Suomessa, mutta tämä asia saatiin myös järjestettyä ja auto rekisteröityä asianmukaisesti. Näissä tilanteissa korostuu tietotaito Suomen lainsäädännöstä ja kyky hankkia rekisteröintiin vaadittavat dokumentit kohtuullisen ajan puitteissa.

Voimme tarjota CNG-kaasuautoja Saksassa sijaitsevien yhteistyökumppaneidemme kautta tämän hetkisen tarjonnan ja toimitusaikojen puitteissa. Käymme myös läpi nestemäistä maakaasua, eli LNG:tä käyttävien kuorma-autojen tarjontaa aktiivisesti.

Mikäli olet kiinnostunut kaasukäyttöisen kuorma-auton  tai muun kaluston hankinnasta ota yhteyttä puhelimitse Sebastianiin: 0401571466, tai laita sähköpostia info@roikotrading.com.

Aina on myös hyvä aika pistää omaa kalustoa myyntiin. Jos olet myyntiaikeissa niin ota rohkeasti yhteyttä!

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@roikotrading.com

Puhelinnumero: 0401571466

Myynti: Sebastian Roiko

Postiosoite: Rantatie 3, 69100 Kannus

Käyntiosoite: Asematie 28 69100 Kannus

UUTTA JUURI NYT

Myynnissä vuoden 2019 Push Off puoliperävaunu. Malli: ASS 372. Ensirekisteröinti 01/2019 ja perävaunu on katsastettu ja rekisteröity Suomessa 10/2022. Sijainti: Kannus, Keski-Pohjanmaalla.

Sebastian Roiko

Luotettava toimija