Kippiautoja maahantuotuna ja rahoitettuna

Kippiautojen maahantuontia

Roiko Trading on tuonut maahan useita kippiautoja viimeisen parin vuoden aikana. Pääasiallisesti maahantuonti on tapahtunut Saksasta ja Sveitsistä, jossa on tarjolla hyväkuntoisia yksilöitä kohtuullisilla kilometreillä. Sveitsistä tulevilla autoilla on oltava tuontiasiakirjat kunnossa, jotta ajoneuvo voidaan rekisteröidä Suomeen. Toimitusaika on paperitöistä ja kaukaisesta sijainnista huolimatta ollut 10-14 vuorokautta, katsastettuna ja rekisteröitynä.

Maahantuoduille autoille olemme järjestäneet osamaksu tai leasing -rahoituksen yhteistyökumppaneidemme kautta. Alustava rahoituspäätös saadaan parhaimmillaan jo vuorokaudessa ja käsirahan osuus on myös ollut kohtuullisella tasolla. Kuvassa oleva Scania tuli maahan Sveitsistä ja se toimitettiin asiakkaallemme Pohjois-Pohjanmaalle.

Mikäli olet kiinnostunut kippiauton tai muun kaluston hankinnasta ota yhteyttä puhelimitse Sebastianiin: 0401571466, tai laita sähköpostia info@roikotrading.com.

Aina on myös hyvä aika pistää omaa kalustoa myyntiin. Jos olet myyntiaikeissa niin ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@roikotrading.com

Puhelinnumero: 0401571466

Myynti: Sebastian Roiko

Postiosoite: Rantatie 3, 69100 Kannus

Käyntiosoite: Asematie 28 69100 Kannus

UUTTA JUURI NYT

Myynnissä vuoden 2019 Push Off puoliperävaunu. Malli: ASS 372. Ensirekisteröinti 01/2019 ja perävaunu on katsastettu ja rekisteröity Suomessa 10/2022. Sijainti: Kannus, Keski-Pohjanmaalla.

Sebastian Roiko

Luotettava toimija