Tuonti ja vientitullaus Roiko Tradingin kautta

Tuonti ja vientiselvityksiä ammattitaitoisesti

Roiko Tradingille on kertynyt kokemusta kaluston tuomisesta EU-alueen ulkopuolelta sekä viennistä EU:n rajojen yli. Kun on kyse tuonti- ja vientikaupasta tällöin vaaditaan asianmukaiset tulliselvitykset. On tärkeää että tuontikaupassa otetaan huomioon Suomen tullin vaatimukset tavaratodistusten osalta. Vastaavasti vientikaupassa on huomioitava verottajan vaatimukset siitä että myyjä kykenee osoittamaan arvonlisäverottomuuden poistumisvahvistetulla luovutuspäätöksellä.

Näiden tulliselvityslomakkeiden täyttäminen on usein melko monimutkaista ja aikaavievää. Siispä työ kannattaa ulkoistaa sellaiselle jolla on tämä homma hanskassa. Tällöin säästää itse aikaa ja vaivaa ja paperit tulevat myös kerralla kuntoon.

Tulliselvitystä varten tarvitsemme ainoastaan Suomi.fi valtuutuksen tai perinteisen valtakirjan. Voit myös tulla käymään paikan päällä Asematie 28:ssa, Kannuksessa.

Mikäli tarvitset apua tuonti tai vientitullauksessa ota yhteyttä puhelimitse Sebastianiin: 0401571466, tai laita sähköpostia info@roikotrading.com.

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@roikotrading.com

Puhelinnumero: 0401571466

Myynti: Sebastian Roiko

Postiosoite: Rantatie 3, 69100 Kannus

Käyntiosoite: Asematie 28 69100 Kannus

UUTTA JUURI NYT

Myynnissä vuoden 2019 Push Off puoliperävaunu. Malli: ASS 372. Ensirekisteröinti 01/2019 ja perävaunu on katsastettu ja rekisteröity Suomessa 10/2022. Sijainti: Kannus, Keski-Pohjanmaalla.

Sebastian Roiko

Luotettava toimija