Push it to the limit, yhdistelmä jolla homma hoituu

Kalustoa asfaltin ja murskeen ajoon

Push-off trailerit ovat vähitellen rantautumassa myös Suomen kamaralle. Keski-Euroopassa näkee enemmänkin tämän tyyppistä kalustoa, mutta Suomessa ollaan vasta pikku hiljaa oivaltamassa push-off trailereiden tuomat edut. Perinteiseen kippikärryyn verrattuna työntösylinterillä varustettu perävaunu mahdollistaa työskentelyn myös matalemmissa tiloissa. Tämän lisäksi maa-aineksen purku tapahtuu huolettomasti ilman pelkoa siitä että yhdistelmä keikahtaa kippausvaiheessa. Tämä kyseinen lämpöeristetty vaunu on tarkoitettu nimenomaan asfaltin ajoon, mutta sillä voidaan myös kuljettaa maa-aineksia, kuten mursketta.

Kuvanmukainen yhdistelmä toimitettiin asiakkaallemme Kesäkuussa. Veturina toimii Volvo FH 540, joka on XXL-ohjaamolla varustettu. Kyseistä ohjaamomallia ei ole ollut Suomessa tarjolla ennen vuotta 2019, mutta muualla Euroopassa malli on ollut pidempään käytössä. XL-malliin verrattuna XXL-ohjaamossa on leveämpi vuode ja säilytystilaa on enemmän.

Kiinnostuitko? Tiedustele meiltä push-off trailereita, rekanvetureita tai vaikka koko yhdistelmää. Toimitusaika 10-14 vuorokautta siitä hetkestä kun sopiva kohde on löydetty.

Ota yhteyttä joko sähköpostitse info@roikotrading.com tai soittamalla Jukalle 0400264433.

Kesä on myös otollinen aika laittaa vanhaa kalustoa myyntiin. Mikäli olet myyntiaikeissa ota yhteyttä niin katsotaan mihin maailmankolkkaan ajoneuvosi päätyy.

 

 

 

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@roikotrading.com

Puhelinnumero: 0401571466

Myynti: Sebastian Roiko

Postiosoite: Rantatie 3, 69100 Kannus

Käyntiosoite: Asematie 28 69100 Kannus

UUTTA JUURI NYT

Myynnissä vuoden 2019 Push Off puoliperävaunu. Malli: ASS 372. Ensirekisteröinti 01/2019 ja perävaunu on katsastettu ja rekisteröity Suomessa 10/2022. Sijainti: Kannus, Keski-Pohjanmaalla.

Sebastian Roiko

Luotettava toimija