Kalustoa monipuoliseen käyttöön

Toimitimme elokuussa asiakkaallemme Volvo FM 370 8×2:n vaijerivaihtolaitteilla ja Palfingerin isolla 20 tonnimetrin nosturilla. Auto tuli meille Keski-Euroopasta Vuosaaren satamaan, josta me sen kävimme noutamassa. Tämä auto on tehty monipuoliseen käyttöön, kuten esimerkiksi kaluston kuljetukseen tai muuhun työmaakäyttöön. Kokonaispainoa tälle Volvolle saatiin reilut 34 tonnia.

Vastaavanlaisilla laitteilla varustettu uusi Volvo on investointikustannuksiltaan huomattavasti korkeampi kuin käytetty laite. Uutta hankittaessa saa lompakkoa kaivaa mahdollisesti 250-300 tuhannen euron edestä. Tämä seikka itsessään puoltaa käytetyn, vähän ajetun auton hankintaa.

Kiinnostuitko? Tiedustele meiltä nosturiautoja, vaihtolava-autoja tai vaikka molempia samassa paketissa. Toimitusaika 10-14 vuorokautta siitä hetkestä kun sopiva kohde on löydetty. Toimitus joko satamaan tai katsastettuna vaikka kotiovelle saakka.

Ota yhteyttä joko sähköpostitse info@roikotrading.com tai soittamalla Jukalle 0400264433, myös whatsapp.

Aina on myös hyvä hetki laittaa omaa pihalla seisovaa kalustoa myyntiin. Mikäli olet myyntiaikeissa ota yhteyttä niin katsotaan mihin maailmankolkkaan ajoneuvosi päätyy.