Raskaan kaluston vientikauppaa Kaspianmeren rannalle

Umpikoriauto päätyi Bakuun

Roiko Trading Oy tekee raskaan kaluston vientikauppaa aktiivisesti. Myimme viime kuussa vuosimallin 2008 Volvo FH 480 6×2 pakasteauton Bakuun, Azerbaidžaniin, joka sijaitsee Kaspianmeren kupeessa. Asiakas löysi myynti-ilmoituksen Saksan suurimmalta ajoneuvosivustolta, jossa olemme markkinoineet onnistuneesti raskasta kalustoa jo useamman vuoden ajan.

Kaupanteon kulttuuri ja neuvottelutyyli poikkeavat entisen Neuvostoliiton maissa siitä mihin Suomessa on totuttu. Tämä asia hoituu maltilla ja kokemuksella, jota meille on kertynyt kyseisten maiden tavoista ja käytänteistä kaupanteon yhteydessä.

Viennin organisointi Bakuun sen sijaan ei ollut aivan yksinkertainen operaatio. Koronasta johtuen Suomen ja Venäjän rajan ylittävä kuski joutuu kahden viikon karenssiin rajan ylitettyään. Kuljettaja tarvitsi myös Venäjän viisumin, jotta hänen oli mahdollista kuljettaa auton Venäjän halki. Ulkomainen kuljettaja tarvitsi myös valtakirjan, jotta hän pääsee rajan yli Suomeen noutamaan autoa. Sopivan kuljettajan löytäminen kiireellisen aikataulun puitteissa ei siis ollut aivan yksinkertaista, mutta tämäkin asia saatiin lopulta järjestettyä.

Vientikauppa on ennen kaikkea mielenkiintoista ja tarjoaa Suomessa sijaitseville asiakkaillemme erinomaisen mahdollisuuden hankkiutua eroon pihalla seisovasta kalustosta. Mikäli olet myyntiaikeissa ota yhteyttä niin katsotaan mihin maailmankolkkaan ajoneuvosi päätyy.

Voit olla yhteydessä joko sähköpostitse info@roikotrading.com tai soittamalla Jukalle 0400264433, tai Sebastianille 0401571466, myös whatsapp toimii.

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Sähköposti: info@roikotrading.com

Puhelinnumero: 0401571466

Myynti: Sebastian Roiko

Postiosoite: Rantatie 3, 69100 Kannus

Käyntiosoite: Asematie 28 69100 Kannus

UUTTA JUURI NYT

Myynnissä vuoden 2019 Push Off puoliperävaunu. Malli: ASS 372. Ensirekisteröinti 01/2019 ja perävaunu on katsastettu ja rekisteröity Suomessa 10/2022. Sijainti: Kannus, Keski-Pohjanmaalla.

Sebastian Roiko

Luotettava toimija